به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، حجتالاسلام والمسلمین خیاط مدیر حوزه علمیه خراسان در پیامی از همه همکاران و دستاندرکاران کنگره بزرگداشت آیتالله العظمی میلانی(ره) تشکر کرد.
متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
برگزاری شایسته و باشکوه بزرگداشت حضرت آیتالله العظمی میلانی(رضواناللهعلیه) که مشترکا توسط حوزه علمیه خراسان و آستان قدس رضوی اجرا شد، بحمدالله باعث افتخار حوزه علمیه خراسان شد و بسیاری از بزرگان و علماء مشهد و قم و تهران به آن تصریح کردند و اصل این برنامه نیز باعث خرسندی و رضایت رهبر معظم انقلاب شد.
قطعا این افتخار حاصل تلاش چندین ماهه همکاران ما در مرکز مدیریت حوزه و حضرات آستان قدس رضوی است. لذا لازم دانستم از همه همکاران محترمی که در برگزاری این کنگره تلاش کردند بهویژه همکاران محترم در حوزه ریاست، معاونت علمی و دفتر اسناد و تراث تشکر و قدردانی کرده و در این شب عزیز از خداوند متعال برای همگان جزای خیر مسئلت نمایم.
علی خیاط
مدیر حوزه علمیه خراسان










نظر شما